About Us

ABOUT SUNSET FASHION

SUNSET FASHION B2B IS EEN ONLINE GROOTHANDEL IN FASHION ACCESSORIES. SUNSET FASHION BIEDT EEN GROOT ASSORTIMENT AAN IN DE LAATSTE MODE TRENDS! ONZE COLLECTIE IS VAN GOEDE KWALITEIT EN VOOR DE SCHERPSTE PRIJS AANGEBODEN. OP DE WEBSHOP VIND U EEN GROOT ASSORTIMENT VAN SIERRADEN EN TRENDY MODEACCESORES, WAARONDER: SJAALS, KETTINGEN, ARMBANDEN, OORBELLEN, TASSEN, PORTEMONEE’S, RIEMEN EN MEER! ONZE PRODUCTEN WORDEN GELEVERD WERELDWIJD AAN WINKELKETENS, DETAILLISTEN, MODE BRANDS EN WINKELIERS. SUNSET FASHION IS OOK UW PARTNER IN HET CREEREN VAN EEN PRIVATE LABEL. WIJ HEBBEN HET GEHELE PRODUCTIE PROCES INTERN ONDER CONTROLE EN KUNNEN U DAARDOOR GOED VAN DIENST ZIJN!

WIJ VOLGEN DE LAATSTE TRENDS, ZODAT U ALTIJD HET JUISTE PRODUCT IN UW WINKEL HEBT LIGGEN. ZOMER 2018 BIEDEN WIJ EEN MOOIE COLLECTIE FESTIVAL TASJES, IBIZA STYLE ACCESSOIRES, LEUKE PRINT SJAALS EN TRENDY ZONNEBRILLEN. DE GEHELE COLLECTIE IS GETOONT IN ONZE SHOWROOMS IN AMSTERDAM EN NEUSS (DUITSLAND).

NAAST ONZE TRENDY PRODUCTEN, KUNT U ALTIJD BIJ SUNSET FASHION TERECHT VOOR TIJDLOZE EN KLASSIEKE PRODUCTEN DIE WIJ HET GEHELE JAAR OP STOCK HEBBEN. AL ONZE PRODUCTEN WORDEN MET ZORG GEMAAKT EN ALTIJD GEKOZEN VOOR HOOGWAARDIGE MATERIALEN. CREER EEN EIGEN BUSINESS ACCOUNT, EN BEGIN GELIJK MET SHOPPEN UIT ONZE ONLINE GROOTHANDEL!

Loading...